Po pirmųjų tarpusavio rungtynių bei patirto pralaimėjimo ir komandos treneris Antanas Skarbalius, ir viena geriausių Lietuvos rinktinės žaidėjų Diana Šatkauskaitė įžvelgė savo ekipos klaidas bei tikėjo, kad pagerinus žaidimą, svečiuose galima siekti teigiamo rezultato.

Iškart po rungtynių kalbintas A. Skarbalius teigė, jog baltarusės parodė, kad yra profesionalės ir jų meistriškumas didesnis. Tačiau jis pats pasidžiaugė, kad sunkiomis akimirkomis Lietuvos rinktinės merginos parodė charakterį ir nenuleido rankų. Galiausiai pridūrė: „Turime išanalizuoti ir rasti būdų kaip geriau gintis. Nesudedam rankų, galime Baltarusijoje iškovoti pergalę.“

D. Šatkauskaitė taip pat vardino pirmųjų rungtynių klaidas, kurias ištaisius galima kautis su kaimyninės šalies nacionaline komanda. „Buvo labai didelis noras, perdegėm. Treniruotėse atrodėme kitaip. Skuboti metimai, reikėjo laukti tikrų galimybių. Gynyba pagerėjo tik perpratus baltarusių žaidimą. Baltarusės tvirtai ginasi, jas pačias reikėtų tvirčiau stabdyti, sumesti savo gerus metimus ir kurti daugiau kontratakų“, - apie tai, kad ruošiantis atsakomajai dvikovai treniruotėse bus daug darbo, užsiminė D. Šatkauskaitė.

Atsakomosios rinktinių rungtynės vyks sekmadienį 16:00 Minske.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)