Ketvirtadienį savo aikštėje, stebint 16,2 tūkst. žiūrovų, „Sharks“ ledo ritulininkai 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) pralaimėjo į vienuoliktą poziciją Rytų konferencijoje pakilusiai buvusiai lietuvio komandai Naujojo Džersio „Devils“ (71 taškas).

13 minučių ir 43 sekundes aikštelėje praleidęs ledo ritulininkas iš Lietuvos dukart metė į varžovų vartus bei išvengė baudos minučių.

Iš viso šiame sezone 37-erių metų puolėjas D. Zubrus per 37 mačus pelnė 3 įvarčius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir surinko 14 baudos minučių.

Du įvarčius nugalėtojams pelnė Travisas Zajacas (41:35 ir 59:07), vieną – Devante'as Smithas-Pelly (23:14).

Susitikimo didvyriu tapo antrą kartą šį sezoną įvarčio į savo vartus nepraleidęs „Devils“ vartininkas Keithas Kinkaidas, atrėmęs 30-t varžovų metimų.

San Chosė „Sharks“ ledo ritulininkai antrąsias iš eilės rungtynes savo aikštėje pralaimėjo pirmąsyk nuo sausio pradžios, kai turėjo pripažinti varžovų pranašumą sausio 2 ir 7 dienomis.

Kitas rungtynes „Sharks“ komanda jau šeštadienį vėl žais namuose su Vašingtono „Capitals“ klubu.

Kiti rezultatai:

Bostono „Bruins“ – Karolinos „Hurricanes“ 2:3 (po pratęsimo)
Monrealio „Canadiens“ – Bafalo „Sabres“ 3:2
Vinipego „Jets“ – Detroito „Red Wings“ 3:2
Floridos „Panthers“ – Otavos „Senators“ 6:2
Minesotos „Wild“ – Edmontono „Oilers“ 1:2

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją