Merginų grupėje Akvilė Katkovaitė ir Viktė Ažukaitė atrankos varžybose iki penkių dūrių nugalėjo po dvi priešininkes iš šešių ir abi pateko į atkrintamas varžybas.

Jų pirmame rate mūsiškės vienodu rezultatu 14:15 nusileido atitinkamai šveicarei Aurorai Favre ie slovakei Klarai Reclovai.

Galutinėje rikiuotėje A. Katkovaitė užėmė 66-ą vietą, o V. Ažukaitė liko 68-a.

Trečia Lietuvos fechtuotoja Olivija Mašalo atrankoje laimėjo vos vieną kovą ir, nepatekusi į atkrintamas varžybas, liko 84-a tarp 90-ies dalyvių.

Vaikinų varžybose mūsų atstovai kovojo panašiai. Edgaras Dvariškis savo pogrupyje laimėjo tris pergales iš 6 galimų ir pateko į atkrintamas varžybas. Čia pirmoje kovoje jis 12:15 nusileido prancūzui Gregory Rebusui ir tenkinosi 74-a pozicija.

Rokas Jukna, pogrupyje laimėjęs vieną kovą iš šešių, o keturiose dvikovose priešininkams nusileidęs vieno dūrio persvara, ir Matas Bartaška, taip pat nugalėjęs vieną varžovą, į atkrintamas varžybas nepateko.

Jie tarp 111-os dalyvių galutinėje rikiuotėje užėmė atitinkamai 90–ą ir 103–ią vietas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)