Pirmąsias dvejas rungtynes išvykoje „Energijos“ ekipa prieš varžovus laimėjo 4:2 (2:0, 1:1, 1:0) ir 4:3 (2:1, 2:0, 0:2).

Du įvarčius aikštelės šeimininkams pelnė Aimas Fiščevas (5:45 ir 50:43), po vieną – Edvinas Boroška (17:01), Aurelijus Kriščiūnas (19:25), Mindaugas Kieras (51:44) ir Mauras Baltrukonis (54:30).

Svečių gretose dviem įvarčiais pasižymėjo Dmitrijus Gelikas (11:44 bei 58:04).

Pusfinalyje elektrėniškių varžove bus Gardino „Neman–2“ komanda arba Minsko „Dinamo–Raubiči“ ledo ritulininkai. Pastarųjų ekipų ketvirtfinalio serijoje minskiečiai pirmauja 2-0, važovus įveikę 2:0 bei 4:2.

„Energija“ turi savo dvasią – tai didelė šeima, o aš būdamas su jais jaučiuosi laimingas. Manęs nestebina šios pergalės, kadangi buvau įsitikinęs, jog laimėsime. Mes tiesiog labiau to norėjome, nors varžovas buvo tikrai labai pajėgus. Trečiosios rungtynės buvo ypatingai svarbios, bet visi dirbo sunkiai ir atsakingai, o dar nuostabus žiūrovų palaikymas. Dabar turime dvi dienas poilsio ir laukiame dvikovos pusfinalyje. Tikrai nesustosime“, – ketvirtfinalio pergales apibendrino treneris elektrėniškių treneris Berndas Haake.

Rezultatyviausias ketvirtfinalio etapo „Energijos“ žaidėjas yra A. Fiščevas, pelnęs 3 įvarčius ir atlikęs 4 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)