Pirmose imtyse Aleksandras Kazakevičius svorio kategorijoje iki 85 kilogramų (9 dalyviai) susikovė su galingais vokiečiais. Vilnietis nugalėjo Europos čempionato prizininką Janą Fischerį (1:0), tačiau nusileido Europos jaunimo čempionui Denisui Kudlai (1:7). Imtyse dėl bronzos Londono olimpinių žaidynių prizininkas įveikė švedus Zakariasą Bergę (3:0) ir Tobiasą Kvarnmarką (1:0).

Panašiai dvikovos su vokiečiais susiklostė ir Mantui Knystautui. Klaipėdietis svoryje iki 130 kilogramų (7 dalyviai) vieną imtį su Vokietijos atletu pralaimėjo, o kitą laimėjo. Mantas nepagailėjo metais jaunesnio Jello Krahmerio (9:0), bet apmaudžiai suklydo dvikovoje su pasaulio čempionato penktos vietos laimėtoju Eduardu Poppu (1:7).

Vėliau M. Knystautas gan lengvai įveikė vengrą Aminą Mozesą Majorošą (5:0) ir maloniai nustebino pranokęs daugkartinį Europos čempionatų prizininką, beveik dešimtmečiu vyresnį Jamalą Sjobergą (2:0) iš Švedijos.

Svorio kategorijoje iki 66 kilogramų tarp dvidešimties dalyvių šeštą vietą užėmė Kristupas Šleiva. Panevėžietis debiutinėje imtyje išplėšė pergalę prieš savo namuose kovojusį daną Tobiasą Fonnesbeką (6:4), o antrame rate ant menčių paguldė suomį Tonį Ojalą. Danieliui de Feolai iš Švedijos ir danui Fredrikui Bjerrehuusui K. Šleiva nusileido vienodu rezultatu 0:8.

Svorio kategorijoje iki 98 kilogramų (15 dalyvių) Romas Fridrikas užėmė 10 vietą, o Vilius Laurinaitis liko dvyliktas.

Rinktinės treneris Mindaugas Ežerskis teigiamai įvertino mūsų šalies atletų pasirodymą Danijoje.

„Palyginus su prieš porą savaičių vykusiu Vengrijos „Grand Prix“ turnyru matau teigiamų pokyčių Jau kur kas maloniau stebėti mūsiškių kovas. Ypač jaunesnių sportininkų. Tiek Aleksandras, tiek Mantas galėjo kovoti dėl aukso, bet savo taškus barstė darydami taktines klaidas. Pavyzdžiui, Mantas imtyje su Poppu po šoninio pervedimo nepaaukojo dviejų taškų, o pamėgino išsilaikyti ant kojų. Sumanymas nepavyko, prarado taškus ir plius dar pateko į nepatogią padėtį, kurią vokietis palankiai išnaudojo..

Jaunasis Kristupas labai techniškas, bet su vyrais kol kas jam per sunku kovoti. Tik laiko klausimas kada jis sutvirtės fiziškai. Vilius Laurinaitis abi kovas pralaimėjo esant lygiam rezultatui. Imtyje su švedu Frederiku Schonu (1:1) viskas priklausė nuo teisėjų sprendimų vertinant pasyvumą, o kovoje su vokiečiu Peteriu Ohleriu Vilius antrame kėlinuke pirmavo 4:2, bet praleido ridenimą ir, esant rezultatui 4:4, teisėjai pergalę skyrė vokiečiui (paskutinio veiksmo taisyklė – aut. past.). Romas Fridrikas vykdė kovų planą. Ne viskas pavyko, bet yra gerų pokyčių – daugiau „fechtuojasi“, o antroje dvikovos dalyje, kuomet sportininkai pavargę ir suprakaitavę, nedaro beprasmiško „šlapio“ dubens“, – auklėtinių pasirodymą trumpai apibendrino treneris M. Ežerskis.

Turnyre Danijoje kovojo 109 imtynininkai iš 13 valstybių.

Po turnyro mūsų šalies graikų-romėnų imtynių komanda pasirengimą artėjantiems Europos (suaugusių kovo 8-13 d. Rygoje, Latvijoje ir U-23 kovo 29-balandžio 3 d. Rusėje, Bulgarijoje) čempionatams ir atrankos į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes turnyrams tęs Danijoje, o kovo pradžioje grįš į Vilnių.