„Jozbee“ - tai ilgiausiai organizuojamas Lenkijos lėkščiasvydžio turnyras, šiemet šventęs 10-ą jubiliejų. Turnyre komandos rungtyniavo atvirame ir moterų divizionuose. Šiais metais abiejuose divizionuose varžėsi po 10 komandų iš įvairių Lenkijos miestų, Baltarusijos ir Lietuvos.

Lietuvių komanda jau nuo pirmų rungtynių demonstravo užtikrintą greitą ir technišką žaidimą. Pirmoms savo varžovėms „Drop That Smile“ komanda neleido į savo zoną įmesti nė vieno taško ir laimėjo rungtynes prieš „Qjawianki“ komandą ekipą 23:0. Greitą žaidimo tempą ir užsispyrimą merginoms pavyko išlaikyti ir tolesnėse grupės varžybose ir baigti pirmą turnyro dieną užtikrintu skirtumu nugalėjus visas varžoves.

Antrą turnyro dieną „Drop That Smile“ susitiko su ketvirtfinalio nugalėtojomis „4 hands“, kurios taip pat nepajėgė sustabdyti lietuvių.

Taip „Drop That Smile“ nepatyrė nė vieno pralaimėjimo ir iškovojo vietą finale, kuriame turėjo susitikti su praėjusių metų antros vietos laimėtojomis - „Whatever“ komanda.

Intensyvių finalo rungtynių metu lietuvėms visgi pavyko įrodyti, jog šiemet jos yra verčiausios nugalėtojų titulo. Turnyrą „Drop That Smile“ baigė pergale rezultatu 11:8.

Tai - pirma Lietuvos lėkščiasvydžio merginų pergalė tarptautiniame turnyre nuo 2010 metų „Kick in de Kok“ turnyro Taline, kur triumfavo ta pati merginų komanda, tada dar žinoma „Bubblicious“ vardu.

„Jozbee“ turnyre taip pat dalyvavo ir sostinės vaikinų komanda „Kossmix“, tačiau jų pasirodymas kiek kuklesnis. „Kossmix“ užėmė priešpaskutinė devintą vietą, už nugaros palikę tik „4 hands“ ekipą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)