Pajėgios Europos suaugusiųjų paplūdimio tinklinio poros birželio 9-12 dienomis varžysis Vilniaus centre esančiame „Credit24“ aikštyne.

„Vilniuje esame sėkmingai surengę Europos jaunių (iki 18 metų) ir jaunimo (iki 20 metų) čempionatus, vyksta daug Rytų Europos paplūdimio tinklinio čempionatų turų, jaunimo varžybų. Pas mus atvažiuoja daug užsieniečių, jie mato, kad su organizacija viskas yra gerai. Aikštynas yra miesto viduryje, viešbučiai – puikūs, oro uostas – šalia. Mūsų žmonės gerai atlieka savo pareigas, todėl problemų gauti teisę organizuoti čempionatus nėra“, – sakė Lietuvos tinklinio federacijos (LTF) prezidentas Marius Vasiliauskas.

„Nors finansinė našta rengiant tokias varžybas yra didelė, bet turnyras bus puikus pasiruošimas prieš olimpinį atrankos turnyrą Norvegijoje, kur Lietuvos paplūdimio tinklininkės sieks iškovoti kelialapį į Rio de Žaneirą. Taip pat tai yra didelis tinklinio renginys tiek Vilniui, tiek visai Lietuvai“, – pridūrė M. Vasiliauskas.

Iš viso Europoje bus rengiami keturi „Satellite“ serijos paplūdimio tinklinio čempionato etapai.

Tai – ne vienintelis planuojamas didelis tinklinio įvykis 2016 metais. Gegužės 19-22 dienomis Lietuvoje vyks Europos moterų salės tinklinio čempionato atrankos turnyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)