„Sharks“ ledo ritulininkai namuose 16,8 tūkst. žiūrovų akivaizdoje 1:2 (1:1, 0:0, 0:1) turėjo pripažinti 21-ą pergalę per 41 mačą iškovojusios ir į trečią poziciją šešiolikos ekipų Rytų konferencijoje pakilusios Detroito „Red Wings“ (49 tšk.) komandos pranašumą.

Per vos daugiau nei 9 žaidimo minutes (9:20) Dainius Zubrus dukart (sykį – netaikliai) metė į varžovų vartus ir antro kėlinio pabaigoje (38:46) gavo dvi baudos minutes.

Iš viso šiame sezone 37-erių metų puolėjo D. Zubraus sąskaitoje per 17 mačų – 1 įvartis, 1 rezultatyvus perdavimas ir 10 baudos minučių.

Įvarčiais prie trečios iš eilės svečių pergalės prisidėjo Danny DeKeyseris (9:16) ir Justinas Abdelkaderas (53:08), o „Red Wings“ vartininkas Petras Mrazekas atrėmė 35 arenos šeimininkų metimus iš 36.

Antrą nesėkmę iš eilės ir trečią per keturis mačus patyrusio „Sharks“ klubo gretose vieninteliu įvarčiu pasižymėjo Joelis Wardas (10:57), o vartininko Martino Joneso sąskaitoje - 23 atremti varžovų metimai iš 25.

Kitas NHL reguliaraus sezono rungtynes San Chosė ledo ritulininkai šeštadienį namuose žais su Toronto „Maple Leafs“ ekipa.

Likusių rungtynių rezultatai:

Niujorko „Islanders“ – Vašingtono „Capitals“ - 1:4;
Otavos „Senators“ - Floridos „Panthers“ - 2:3;
Minesotos „Wild“ – Filadelfijos „Flyers“ - 3:4 (po pratęsimo);
Dalaso „Stars“ – Vinipego „Jets“ - 2:1 (po baudinių);
Kalgario „Flames“ – Arizonos „Coyotes“ - 1:2;
Los Andželo „Kings“ – Toronto „Maple Leafs“ - 2:1.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)