Šiais metais stebėsime stipriausius kovotojus iš įvairių šalies klubų: „Titano“ (Kaunas), „Vendetta“ (Vilnius), „Mustango“ (Trakai), „Remerio“ (Marijampolė), FFC (Šiauliai), „Otso gym“ (Kaunas) ir „Fight Academy“ (Vilnius).

Tradiciškai Trakuose rengiamas turnyras kaskart žiūrovus stebina vis labiau. Organizatoriai pateikia du ryškiausius vakaro momentus. Pirmas – visiems kovinio sporto mylėtojams puikiai žinomi kovotojai Martynas Jasiūnas, Deivydas Danyla ir Ernestas Dapkus susikaus su svečiais iš Baltarusijos, garsėjančiais savo technika bei gražiomis akiai kovomis.

Šios trys superkovos renginiui įneš egzotikos bei įtampos, stebint kaip mūsų mylimiems kovotojams iššūkį meta vienais stipriausių pasaulio muai tai kovotojų pripažinti svečiai iš Baltarusijos.

Antra vakaro staigmena – kovos dėl kelialapio į Europos „Muaythai“ lygą (E. M. L.). Keturi Lietuvos muai tai kovotojai susikaus dėl vietos E. M. L. finalo etape, vyksiančiame Turkijoje. Tad renginio žiūrovai gaus neeilinę progą pamatyti, kaip keturi stiprūs varžovai per vieną vakarą išsiaiškins, kuris iš jų yra geriausias.

Šis turnyras kasmet sulaukia didelio susidomėjimo ir atgarsių. Gruodžio 12 dieną, 19 valandą, kovotojai lauks visų žiūrovų Trakų kultūros rūmuose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją