Lietuvos ledo ritulininkas palaiko gerus santykius su „Sharks“ ekipos vyriausiuoju treneriu Pete'u DeBoeru, su kuriuo kartu tris su puse sezono bendradarbiavo Naujajame Džersyje.

Jei P. DeBoeras norės matyti D. Zubrų sudėtyje, San Chosė komandos generalinis vadybininkas Dougas Wilsonas pasiūlys lietuviui kontraktą su galimybe komandai prireikus jį nutraukti dar šį sezoną.

„Sharks“ klubo treneris gyrė D. Zubraus sportinę formą. Mūsiškis per savo karjerą NHL yra surinkęs 584 taškus (225 įvarčiai ir 359 rezultatyvūs perdavimai). D. Zubrus yra atstovavęs penkiems skirtingiems NHL klubams - Filadelfijos „Flyers“, Monrealio „Canadiens“, Vašingtono „Capitals“, Bafalo „Sabres“ ir Naujojo Džersio „Devils“.

Praėjusį sezoną per 74-erias rungtynes lietuvis surinko 10 taškų (4 įvarčiai ir 6 rezultatyvūs perdavimai).

Šiame NHL čempionate „Sharks“ ledo ritulininkai po 21-erių rungtynių surinko 26 taškus ir Rytų konferencijoje užima trečią vietą (13 pergalių ir 8 pralaimėjimai), o bendroje įskaitoje „rykliai“ yra šešti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)