Spalio 27 d., HC Vilnius sporto salė
Vilniaus HC „Vilnius“ - Kauno „Granitas-Gaja-Karys“

Antradienį ginklus surems HC „Vilnius“ ir Kauno „Granitas-Gaja-Karys“. Ekipos reguliariame sezone iškovojo po dvi pergales ir patyrė po vieną pralaimėjimą. Tiesa, tie pralaimėjimai yra skirtingi. Jei tai, kad kauniečiai išvykoje turėjo pripažinti Alytaus ekipos pranašumą nebuvo netikėtumas, tai vilniečių pralaimėjimas namuose Panevėžio ekipai prilyginamas sensacijai.

Iš kitos pusės, jau sezono pradžioje vilniečiai gavo gerą pamoką ir daugiau su nominaliai silpnesnėmis komandomis nebejuokaus. Kauniečiai praėjusiame ture įveikė „Šviesą“ ir sieks antros pergalės iš eilės prieš Vilniaus miesto ekipas. HC „Vilnius“ praėjusiame ture ir patyrė minėtą pralaimėjimą, tad pergalė prieš kauniečius grąžintų pasitikėjimą ir ramybę. Abiems ekipoms tai taip pat bus puikus šansas nepaleisti be pralaimėjimų žengiančių lygos lyderių „Dragūno“ ir „Almeidos-Stronglaso“.

Prognozė: 30-10-60

Spalio 28 d., LEU sporto salė
Vilniaus VHC „Šviesa“ - Varėnos „Ūla“

Rankinio specialistai laukia, kol pagaliau iššaus Varėnos rankininkai, kol kas nedemonstruojantys to žaidimo, kurio iš jų laukia gerbėjai. Viena pergalė ir du pralaimėjimai Varėnos ekipai šiuo metu leidžia užimti septintą vietą lygoje. Vilniečiai, iškovoję dvi pergales ir patyrę vieną pralaimėjimą yra laipteliu aukščiau.

Svečiams norint išplėšti pergalę teks paplušėti gynyboje. Šiemet kol kas nesulaikomas yra „Šviesos“ lyderis Valdas Drabavičius, kuris visose iki šiol žaistose rungtynėse metė dviženklį įvarčių skaičių, o per rungtynes vidutiniškai pelno po 11,7 įvarčio.

Užduočių „Ūlos“ rankininkai turės ir puolime. Kol kas vidutiniškai tik po 20 įvarčių per rungtynes pelnantis klubas yra prasčiausia lygos komanda pagal šį rodiklį.

Vilniečių treneriai turėtų būti sunerimę dėl puolimo priklausomybės nuo V. Drabavičiaus. Antras pagal rezultatyvumą komandoje Laurynas Pacevičius pelno po tris įvarčius per rungtynes.

Prognozė: 70-10-20

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)