Antrame pusfinalyje sekmadienį Australijos rinktinė po dar vieno regbio trilerio 29:15 (19:9) nugalėjo kovingą Argentinos komandą.

Šios rungtynės prasidėjo neįtikėtinai - po itin apmaudžios argentiniečių klaidos, jau 68-ą mačo sekundę žeminimą atliko australas Robas Simmonsas. Tai greičiausiai pelnyti taškai šiose planetos pirmenybėse. Dar du žeminimus pirmame kėlinyje atliko Adomas Ashley-Cooperis, o argentiniečiams taškus pelnė tik baudos smūgių meistras Nicolas Sanchezas.

Likus žaisti 26 minutes, N. Sanchezas realizavo penktą baudos smūgį iš tiek pat galimų ir sumažino argentiniečių atsilikimą iki 7 taškų (15:22), bet nesustabdomasis A. Ashley-Cooperis atliko trečią kamuolio prispaudimą įskaitiniame plote ir australai išsaugojo pranašumą iki teisėjo finalo švilpuko.

Argentinos rinktinė, kurią šiose rungtynėse gyvai palaikė futbolo legenda Diego Maradona, antrame kėlinyje turėjo galimybių surengti rezultatyvių atakų, bet greitiems Argentinos žaidėjams pritrūko šaltakraujiškumo lemiamuose epizoduose ir apsigynę australai pratęsė savo pergalingą žygį.

Naujoji Zelandija ir Australija tarpusavyje pasaulio čempionato finale žais pirmą kartą.

Pasaulio čempionato finalas vyks šeštadienį (spalio 31 d.) 18 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)