Po kovos H. Lukošiūnas neslėpė džiaugsmo.

„Jaučiuosi puikiai. Smagu, kad viskas baigėsi taip greitai ir be traumų. Jau už mėnesio laukia pasirodymas „Siemens arenoje“, todėl būtent tokia pergalė man į naudą – belieka tik išlikti motyvuotu, susikaupusiu ir dar stipriau pasiruošti sekančiam žengimui į ringą.“

Su kuo Herkus susitiks lapkričio 14-ą vyksiančiame „Bushido Hero‘s Series 2015“ turnyre dar neaišku, tačiau jau už kelių dienų bus paviešinta jo priešininko pavardė.

Mindaugas Veržbickas tame pačiame turnyre Taline kovą prieš Aliką Tseiko iš Estijos baigė lygiosiomis. Tiesa, po kovos Estijos atstovas neslėpė nusivylimo teisėjų sprendimu ir teigė, kad tokią kovos baigtį nulėmė tai, kad daugelis KOK kovų turnyrų organizatorių yra iš Lietuvos.

Absoliutaus svorio pasaulio čempionas paaiškėjo Stambule

Savaitgalį Stambule (Turkija) taip pat vyko ir pasaulio pankrationo čempionatas, kuriame dalyvavo net du sporto klubo „Rings“ atstovai – Tomas Pakutinskas ir Valdemaras Kulda. T. Pakutinskas tapo absoliutaus svorio pasaulio čempionu, o V. Kulda tenkinosi trečia vieta svorio kategorijoje iki 84 kilogramų.

Kovotojai nesnaudžia, nes puikiai supranta, kad kiekviena patirtis yra mažas žingsnis puikių pergalių link. Kaip žinia, jie abu lapkričio 14-ą irgi pasirodys „Bushido Hero‘s Series 2015“ turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)