Rokiškėnai geriau pradėjo dvikovą ir pirmavo po Kasparo Falko (11:29) ir Kasparo Šuto (13:34, dauguma) įvarčių.

Antrame kėlinyje rezultatyviai žaidusios komandos apsikeitė įvarčiais, o netrukus elektrėniškis Mantas Stepanavičius pelnė du įvarčius per dvi su puse minutės ir išlygino rezultatą 3:3.

Tačiau „Rokiškis“ neįtikėtinai sužaidė antrojo kėlinio pabaigą ir nulėmė rungtynių baigtį. Iš pradžių daugumoje Dominykas Deksnys (35:46) padidino skirtumą iki 5:3, o vėliau tas pats D. Deksnys „padovanojo“ komandai dar tris įvarčius. „Rokiškis“ sužaidė stebuklingą atkarpą, kai D.Deksnys gavo 2 baudos minutes, o kol puolėjas ilsėjosi, jo komanda mažumoje pelnė net tris įvarčius ir pabėgo 7:3.

Trečiame kėlinyje klubai apsikeitė įvarčiais (Saulius Limontas, 50:27), (Evaldas Gudonis, 52:43), o „Rokiškis“ šventė užtikrintą pergalę.

Svečių komanda čempionate prarado tik tašką ir įsitvirtino antroje vietoje. Elektrėnų jaunimas kol kas taškų neiškovojo ir žengia septintas.

Kitą antradienį 19:30 val. „ESSM-2000“ namuose priims Juodupės „Juodupę“, o centrinė savaitės dvikova įvyks Elektrėnuose, kur trečiadienį 19:30 val. susitiks taškų nepraradusi Elektrėnų „Energija“ ir vos vieno tašką išbarstęs „Rokiškis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)