Svorio kategorijoje iki 65 kg kovojęs I. Osininas laimėjo pirmą kovą prieš italą Andrea Serra, tačiau finale 3:0 pralaimėjo moldavui Stanislavui Renitai.

73 kg svorio kategorijoje kovojęs I. Churmatulinas taip pat turėjo pripažinti moldavo pranašumą, kai superkovoje teisėjų sprendimu 1:2 nusileido vietos sportininkui.

Nors pirmos lietuvių kovos daug džiaugsmo neatnešė, viltį visiems suteikė J. Mockos kova. Tikra ta žodžio prasme, tai buvo superkova. Aštuonetuose kovojęs J. Mocka įveikė rumuną Sebastianą Ciobanų ir laimėjo bilietą į „KOK WORLD GP“ finalą, kuris jau lapkričio 14-ą vyks Lietuvoje, „Siemens arenoje“.

„Nuotaikos „super-mega-turbo“ geros! Iš tiesų, varžovas buvo labai stiprus ir turintis daug patirties. Džiaugiuosi, kad pavyko laimėti, bet tai yra sunkaus ir ilgo darbo rezultatas. Man sunkiausia buvo nugalėti save ir žengti į ringą, susitikimui su tokiu patyrusiu priešininku. Dėkoju Lietuvos bušido federacijos prezidentui Donatui Simanaičiui už galimybę dalyvauti šiame turnyre, treneriams už kantrybę ir, žinoma, visiems palaikiusiems. Dabar belieka dirbti teisinga linkme, daug stengtis ir padovanoti visiems puikią kovą Vilniuje. Jau greit pasimatysime „Siemens arenoje“, kovos menų mylėtojai!“, - paklaustas, kaip jaučiasi po kovos neslėpė džiaugsmo J. Mocka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją