Pasak pranešimo, renginio dalyviai galėjo pasirinkti net iš 23-ų skirtingų treniruočių, apimančių įvairiausius stilius – nuo jogos iki intensyvių funkcinių užsiėmimų. Patyrę sporto entuziastai ir naujokai išbandė jėgas „Step“, „Pilates“, „Power Yoga“, „Insanity“, „Zumba“, „Blast“, šokių, funkcinėse TRX ir kitose treniruotėse. Jas vedė tiek tarptautinį pripažinimą pelnę treneriai iš Italijos, Latvijos ir Estijos, tiek geriausi Lietuvos treneriai.

„Tai nuostabus renginys. Esu dalyvavęs daugybėje tarptautinių sporto konvencijų, tačiau ši treniruočių fiesta pasižymi itin dideliu nuoširdumu – dalyviai labai užsidegę ir matosi, kad tikrai myli sportą. Pirmą kartą esu Lietuvoje, bet šiltas priėmimas leidžia čia pasijausti lyg namuose“, – sako vienas iš kviestinių renginio instruktorių, „Power Yoga“, „Pilates“ ir „Yogilates“ treniruočių žvaigždė italas Emanuelis Vetro.

Šis renginys šiemet vyko trečią kartą. Prieš tai dvejus metus rengtas „Litexpo“ parodų rūmuose, šiemet jis persikraustė į erdvesnius namus – „Siemens“ areną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)