Turnyro metu – siurprizas žiūrovams: merginų grožio kova: vakaro metu bus renkama gražiausia „Mis kovotoja“ – akių nuleisti neleis kaip visada žavios „Bushido Angels“ merginos.

Ne paslaptis, kad vasarą atostogauja ir sportininkai, todėl po jos, tai – pirmasis SWAT turnyras, kuris skelbia naujojo sezono pradžią. Tai puiki proga pamatyti sportininkų tobulėjimą.

Nors šią vasarą sportininkai Lietuvoje neturėjo galimybės išbandyti jėgų dideliuose turnyruose, sporto stovyklos kovotojams neleido prarasti sportinės formos. „Visi tikimės pamatyti juos dar stipresnius, o tai reiškia, kad ir kovos tampa vis labiau gniaužiančios kvapą“, – kalbėjo renginio organizatoriai.

Tarptautiniai bušido SWAT turnyrai yra skirti populiarinti kovines sporto šakas ir galima drąsiai teigti, kad tiek žiūrovų, tiek kovotojų, norinčių juose dalyvauti, kas kartą organizatoriai sulaukia vis daugiau.

Tai – gera pradžia sparčiai tobulėjantiems Lietuvos ir užsienio kovotojams, puiki galimybė būti pastebėtiems bei įvertintiems profesionalių teisėjų.

Tai gali būti pirmu laipteliu, padėsiančiu patekti į didįjį „Bushido Heros“ ringą ir kovoti didžiausiuose turnyruose Europoje. Daugelio jau dabar gerai žinomų sportininkų kelio pradžia ir buvo šie turnyrai.

Kovas stebėti gyvai žiūrovai galės jau rugsėjo 26 d. 19 val. renginių oazėje „Crystal Club“ (Baltų pr. 16, Kaune).

Jas tiesiogiai transliuos ir DELFI TV.

Lietuvos kovotojai išvyksta į tarptautinį turnyrą Moldovoje

Rugsėjo 24–ą net trys Lietuvos ir klubo „Sparta Gym“ kovotojai išvyksta į tarptautinį bušido „KOK WORLD GP 2015“ turnyrą Moldovoje. Julius Mocka, Ilmiras Churtimatulinas ir Igoras Osininas kausis skirtingose svorio kategorijose, o juos lydi treneris Andrius Šipaila.

J. Mockos kova bus ypatingai svarbi – aštuonetuose kovosiantis sportininkas bandys patekti į „KOK WORLD GP“ finalą, kuris jau lapkričio 14-ą vyks Lietuvoje, Vilniaus „Siemens arenoje“.
Ne paslaptis, kad šio renginio ir įspūdingų kovų jau dabar laukia visi kovos menų fanai!

Lietuvių kovas Moldovoje tiesiogiai galėsime stebėti rugsėjo 26–ą, šeštadienį, 22.00 val. per „Eurosport“ kanalą. Turnyre taip pat dalyvaus kovotojai iš Didžiosios Britanijos, Vokietijos, Lenkijos, Italijos, Olandijos ir, žinoma, Moldovos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją