Anot pranešimo, turnyre rungėsi 8 komandos, suskirstytos į du pogrupius. Lietuviai pateko į pirmą pogrupį, kur susirungė su dviem Vokietijos ir vienu Danijos klubu. Antrą pogrupį sudarė Vokietijos, Lenkijos, Italijos ir Danijos klubai.

Pirmose varžybose Lietuvos rinktinės varžove buvo OSC „Pocdam“ ekipa iš Vokietijos. Lietuviai turėjo pripažinti vokiečių pranašumą 3:5 (0:1,2:2,0:2,1:0).

Antrąją varžybų dieną buvo žaidžiamos dvejos rungtynės. Pirmose rungtynėse Lietuvos rinktinė susitiko su Vokietijos SVV „Plauen“ klubo atstovais. Ir šiose rungtynėse pajėgesni buvo vokiečiai - pralaimėta 7:11 (3:3,1:3,1:3,2:2).

Antrose šeštadienio rungtynėse lietuvių laukė susitikimas su Danijos „Odense“ klubo vandensvydininkais. Šiose rungtynėse lietuviai šventė pirmą pergalę rezultatu 10:4 (4:1, 1:2, 4:0, 1:1).

Lietuvos rinktinė pogrupyje užėmė 3 vietą ir sekmadienį dėl penktos vietos susirungė su Danijos čempionais SSK „Slagelse“ vandensvydininkais. Kova buvo atkakli ir permaininga, o pergalę rezultatu 7:6 (2:1,3:2,0:2,2:1) iškovojo lietuviai.

Turnyrą laimėjo trys Vokietijos komandos - „Pocdam“ (1 vieta), „Wedding“ (2 vieta) ir „Plauen“ (3 vieta). Ketvirtoje vietoje liko Italijos „Palanuoto Bari“ ekipa.

Turnyre Berlyne Lietuvos rinktinei atstovavo sportininkai iš Vilniaus, Kauno ir Alytaus.

Rugsėjo mėnesį šalies rinktinės laukia trumpa treniruočių stovykla ir išvyka į Europos čempionatą Izraelyje. Čia Lietuvos rinktinės varžovais bus pajėgios Izraelio, Olandijos ir Gruzijos nacionalinės komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją