„Esu patenkinta šio ryto rezultatu ir esu gerai nusiteikusi vakarinei daliai“, – vos tik išlipusi iš baseino LRT televizijai sakė R. Meilutytė.

Antrą laiką atrankoje užfiksavo 26-erių jamaikietė Alia Atkinson (30,27), laimėjusi šeštąjį plaukimą, o trečia liko septintą plaukimą laimėjusi ir asmeninį rekordą pagerinusi 27-erių švedė Jannie Johansson (30,30).

Tuo metu kartu su R. Meilutyte plaukusi 23-ejų metų rusė Julija Jefimova (30,45) ir bendroje įskaitoje liko penkta.

„50 metrų niekada nebuvo mūsų pagrindinė rungtis, bet visada smagu greitai suplaukti ir manau, kad mano galimybės gerai pasirodyti – gana aukštos. Tiesiog laukiu vakaro ir žiūrėsim, kaip seksis“, – nedaugžodžiavo lietuvė.

Moterų 50 m plaukimo krūtine pusfinalis vyks šeštadienio vakarą apie 17 val. 56 min., o finalas – sekmadienį apie 17 val. 30 min.

R. Meilutytė savo kraityje šiose planetos pirmenybėse jau turi vieną medalį. Lietuvos „auksinė žuvelė“ dvigubai ilgesnėje distancijoje pasidabino sidabru, į priekį praleidusi tik po 16-os mėnesių diskvalifikacijos į varžybas sugrįžusią J. Jefimovą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (279)