Į pajūrį traukiantys poilsiautojai kviečiami į pirmą kartą Palangoje rengiamą Lietuvos lengvosios atletikos čempionatą. Zarasuose ir Visagine vyks įspūdingiausios ralio varžybos „300 Lakes Rally“. Alytiškiai turės galimybę savomis akimis išvysti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę, o futbolo aistruolių laukia atkaklūs Lietuvos čempionato mūšiai.

Repeticija prieš pasaulio lengvosios atletikos čempionatą

Geriausi Lietuvos lengvaatlečiai penktadienį dalyvaus šalies pirmenybėse. Palangoje pirmą kartą bus surengtas Lietuvos lengvosios atletikos čempionatas. Į pajūrį atvyks beveik pustrečio šimto sportininkų, tarp kurių bus bene visi tituluočiausi šių dienų Lietuvos lengvaatlečiai.

Sportininkai sieks ne tik Lietuvos rekordų. Šalies lengvosios atletikos čempionatas sportininkams bus paskutinė galimybė įvykdyti reikiamus normatyvus ir užsitikrinti vietą po poros savaičių prasidėsiančiame Pasaulio lengvosios atletikos čempionate Pekine.

Lengvosios atletikos federacija viliasi, kad Lietuvos čempionate reikiamus normatyvus Pasaulio pirmenybėms pasieks barjerinio bėgimo atstovė Eglė Staišiūnaitė bei sprinterė Lina Grinčikaitė.

Didžiausia ralio šventė Lietuvoje

Penktadienį ir šeštadienį Zarasuose automobilių sporto gerbėjai turės galimybę išvysti svarbiausias Lietuvos ralio varžybas. „300 Lakes Rally“ lenktynėse važiuos ne tik geriausi Lietuvos atstovai, bet ir kaimyninių šalių lenktynininkai.

Žiūrovai galės pasigėrėti prie trasų greitai lekiančiais lenktyniniais ekipažais. Startuosiančių komandų skaičius skatina dalyvius ne tik intensyviai treniruotis, bet ir kilti į nuožmią kovą. Podiumą pasiekti bandysiantis Ramūno Šaučikovo ir Martyno Samuičio ekipažas tikina, kad šįmet kova bus labai įtempta.

Ralio organizatoriai džiaugiasi, kad „300 Lakes Rally" lenktynės jau tapo tarptautiniu renginiu.

Lietuvos rinktinė tęsia pasirengimą

Iškovojusi dvi pergales prieš Australijos krepšininkus, Lietuvos vyrų rinktinė jau šį šeštadienį sužais trečiąsias draugiškas rungtynes. Alytuje lietuviai priims pasisvečiuoti atvykusius Suomijos krepšininkus.

Alytiškiai išvys ne tik gerai pažįstamus Lietuvos rinktinės veidus, bet ir tikrą siurprizą pateikusius Domantą Sabonį ir Luką Lekavičių. Tikimasi, į aikštelę išbėgs ir komandos kapitonas Robertas Javtokas.

Iš Alytaus rinktinė trečiadienį persikels į Kėdainius ir susigrums su kol kas Europos krepšinyje mažai žinomais Austrijos krepšininkais. Pastarąjį kartą Europos pirmenybėse austrai žaidė prieš 60 metų.

Rugpjūčio 8 d. (šeštadienis)
19:00 Lietuva – Suomija (Alytaus arena)

Rugpjūčio 12 d. (trečiadienis)
19:30 Lietuva – Austrija (Kėdainių arena)

Lietuvos futbolo čempionate – intriguojančios kovos

Savaitgalį Lietuvos futbolo A lygoje laukiama itin svarbių ir intriguojančių mūšių.

Lietuvos futbolo A lyga

Rugpjūčio 8 d. (šeštadienis)
19:00 Šiaulių „Šiauliai“ – Klaipėdos „Atlantas“

Rugpjūčio 9 d. (sekmadienis)
17:30 Kauno „Stumbras“ – Trakų „Trakai“

Visas A lygos rungtynes tiesiogiai transliuoja DELFI TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją