„Nuoširdžiai sakau, kad labai pasistengsiu atvykti į jūsų rengiamą čempionatą. Neabejoju, kad jis bus sėkmingas tiek organizacine prasme, tiek medalių skaičiumi Lietuvos sportininkams“, - dėstė KKSD vadovas.

„Džiugu buvo susitikti su pozityviai nusiteikusiu žmogumi. Iš esmės, jo idėjos sutampa su manosiomis, tad labai lengvai radome kalbą. Direktorius palaiko mūsų siekį surengti Europos čempionatą. Mums tai labai svarbus palaikymas, nes žinome, jog būsimas čempionatas bus tiesiog fantastiškas“, - po susitikimo kalbėjo Lietuvos graplingo federacijos prezidentas K. Smirnovas.

- Koks buvo susitikimo su KKSD vadovu tikslas?

- Visų pirma, norėjome pranešti, kad tokie esame. Mums dar tik dveji metai, todėl kartais dar būna, jog į mus kai kas žiūri kreivokai. Bet mes paprasti (šypsosi). Tiesiog turime ambicijų, kurias realizuoti galime tik pasitelkiant kitų pagalbą. KKSD yra viena tokių organizacijų.

- Kokį įspūdį paliko pokalbis?

- Visų pirma, išskirčiau tai, kad direktorius į viską žiūri labai pozityviai, tačiau supranta, kad per vieną dieną kalnai nėra nuverčiami. Aš išsakiau savo poziciją, jis išsakė savo. Normaliam bendravimui tai yra pats svarbiausias dalykas.

- Kas toliau?

- Kalbant apie pasiruošimą Europos čempionatui, niekas nepasikeitė. Susitikimas su Edžiu Urbanavičiumi buvo įtrauktas į dienotvarkę. Kaip sakant, dabar vienu darbu mažiau (šypsosi). Bet jei rimtai, tai pusantro mėnesio laukia labai sunkus darbas.

- Tęsite bendradarbiavimą su KKSD?

- Tai yra vienas iš prioritetinių uždavinių. Mes esame dar pakankamai jauni, kad atsisakytumėme pagalbos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)