D. Dzindzaletaitė pakvietimą į Deimantinės lygos varžybas po to, kai šį mėnesį Taline tapo Europos jaunimo (iki 23 metų) čempione. „Tai yra mano darbo įvertinimas. Bandysiu nušokti daugiau nei 14 m 20 cm. Esu geros sportinės formos, traumos nekankina. Jaučiu didelę atsakomybę. Prieš startą jaudinuosi, bet streso nėra“, – „Viasat Sport Baltic“ žurnalistams sakė Dovilė.

Šią vasarą Bilbao mieste D. Dzindzaletaitė pagerino Lietuvos rekordą (14 m 21 cm) ir iškovojo kelialapį į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes. Europos jaunimo pirmenybėse lengvaatletė nuskriejo dar toliau (14 m 23 cm), bet šis rezultatas dėl per stipraus vėjo buvo neįskaitytas.

Londone, kur vyks 11-asis Deimantinės lygos etapas, trišuolio rungtyje kovos aštuonios sportininkės.

Šiose komercinėse lengvaatlečių varžybose šį sezoną iš lietuvių dar dalyvauja šuolininkė į aukštį Airinė Palšytė, disko metikai Andrius Gudžius bei Zinaida Sendriūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)