M. Paškevičius svorio kategorijos virš 100 kg varžybas pradėjo pergale prieš 19-metį Haruną Sadikovičių iš Bosnijos ir Hercegovinos. Vėliau 35-erių lietuvis iš tolimesnės kovos eliminavo 28-erių vengrą Barną Borą.

Ketvirtfinalyje 117 kg sveriantis M. Paškevičius peržengė 25-erių vokiečio Andre Breitbartho barjerą, bet pusfinalyje pralaimėjo net 127 kg sveriančiam 26-erių Adamui Okruashviliui iš Gruzijos.

19.10 val. Lietuvos laiku M. Paškevičius dėl bronzos medalio kovos prieš 21-erių ukrainietį Iakivą Khammo.

Tuo metu 28-erių Karolis Bauža svorio kategorijos iki 90 kg varžybas baigė po dviejų kovų. Pirmoje buvo įveiktas bendraamžis Milanas Randlas iš Slovakijos, bet šešioliktfinalyje nusileista 24-erių prancūzui Alexandre'ui Iddirui.

Moterų varžybose jau pirmą kovą svorio kategorijoje virš 78 kg pralaimėjo Sandra Jablonskytė. 23-ejų merginą eliminavo metais jaunesnė italė Elisa Marchio.

Nuo aštuntfinalio tokios pačios svorio kategorijos varžybas pradėjusi Santa Pakenytė įveikė 26-erių rusę Kseniją Čibisovą, bet vėliau pralaimėjo 23-ejų Jasminai Kuelbs iš Vokietijos.

Tačiau 24-erių šiaulietė gavo teisę varžytis paguodos turnyre, kuriame pranoko penkeriais metais vyresnę turkę Gulsah Kocaturk, ir 18.30 val. dėl bronzos grumsis su kita Turkijos atstove 31-erių Kaya Belkis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)