Tai buvo jau antroji T. Pivoruno kova Baku „Crystal Hall“ arenoje. Pirmoje jis palaužė Bosnijos ir Hercegovinos atstovą Djordje Tomičių.

„Bokse yra daug subjektyvių dalykų, tarkime fechtavime ar atletikoje viskas aiškiai fiksuojama, naudojamos technologijos rezultatui matuoti. Net imtynėse dabar teisėjai gali stabdyti kovą ir iškilus ginčytinai situacijai peržiūrėti veiksmą. Pas mus to nėra“, - Tomą palaikiusiems sirgaliams netikėtą sprendimą komentavo treneris Vladimiras Bajevas.

Europos žaidynėse Tomas pirmą kartą dalyvavo rimtose kovose su suaugusiais ir užėmė devintą vietą. Treneris jauno sportininko pasiekimu patenkintas: „Jis boksavosi geriau, nei mes tikėjomės. Tokiose varžybose užimti 9-ą vietą yra tikrai neblogai“

Pirmą kovą laimėjo ir supersunkiasvoris Mantas Valavičius. Pirmadienį jo laukia ketvirtfinalio akistata su Joe Joyce'u iš Didžiosios Britanijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją