Nuo kitos savaitės šeši žaidėjai pradės bendras treniruotes, dar kelios vietos yra numatytos atsarginiams žaidėjams. Į komandą, laimėjęs Lietuvos golfo federacijos taurės varžybas, pateko 16-metis golfo žaidėjas Gediminas Markevičius. Jis – komandos kapitono jaunesnysis brolis.

„Labai džiaugiuosi, kad Gediminas sėkmingai pasirodė varžybose ir, pagal atrankos nuostatus, pateko į komandą. Golfo lauke esame konkurentai, tačiau yra tekę žaisti ir komandoje. Broliškas ryšys varžybose dažnai yra tik privalumas, ne trūkumas“, – kalbėjo komandos kapitonas M. Markevičius.

Dar vienas šeimyninis duetas komandoje – tėvas Sergejus ir sūnus Michailas Martynovai. Šie žaidėjai į komandą pateko kaip vieni geriausių ir aukštą HCP reitingą turintys ECGK nariai. M. Martynovas yra ir jauniausias komandos žaidėjas. Perspektyviam golfo žaidėjui – 14 metų.

Į komandą buvo pakviestas ir Edgaras Butrimas – dažnas varžybų nugalėtojas, pagarsėjęs gražiu ir itin technišku žaidimu. Mažiausią žaidimo patirtį turi Gediminas Mackelis, tačiau komandos kapitonas šį žaidėją išskiria kaip itin perspektyvų ir per trumpą laiką padariusį labai ryškią pažangą.

„Subūrėme tikrai pajėgią komandą, kurioje yra ir jaunų, perspektyvių, ir jau nemažą patirtį turinčių žaidėjų. Mūsų tikslas yra kovoti finale. Tikrai nenuvertiname varžovų, žinome, kad kiekviename klube yra pajėgių žaidėjų. Bus labai įdomu pasivaržyti bendrame turnyre ir pasižiūrėti, kaip sekasi žaisti ne tik pavieniui, bet ir komandoje“, – kalbėjo kapitonas.

Europos centro golfo klubo komandą treniruos profesionalus treneris, 30-erių metų žaidimo ir 25-erių metų PGA profesionalo patirties turintis britas Austinas Curtisas. Planuojama, kad golfo klubų turnyre varžysis penkios Lietuvos golfo klubų komandos. Kas taps turnyro nugalėtojais paaiškės sezono pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją