Geriausiai iš keturių lietuvių sekėsi Karolinai Gaižauskaitei, kuri su 1297 taškais užėmė aštuntą vietą.

Tik 22-ą vietą fechtavimosi rungtyje (199 tšk.) užėmusi K. Gaižauskaitė plaukime buvo 14-ta (283 tšk.) ir pakilo į 20-ąją poziciją, be klaidų jojimo trasą (300 tšk.) baigusi ji pakilo į šešioliktą vietą, o aštuntoji vieta šaudymo ir bėgimo dvikovėje (515 tšk.) jai laido pakilti į septintąją poziciją bendroje įskaitoje.

Čempione tapo baltarusė Irina Prasencova (1339 tšk.), sidabras atiteko vengrei Šarlotai Simon (1319 tšk.), bronza – rusei Sofijai Serkinai (1318 tšk.).

Sėkmingai finale startavusi ir prieš paskutinę šaudymo ir bėgimo dvikovės rungtį antroje vietoje buvusi Ieva Serapinaitė netaikliai šaudė ir galutinėje įskaitoje su 1276 taškais užėmė 13-ą vietą, Aurelija Tamašauskaitė su 1249 taškais tenkinosi devyniolikta poziciją, o trečią prieš lemiamą rungtį buvusi Emilija Serapinaitė su 1244 taškais liko tik dvidešimta tarp 36-ių finalo dalyvių.

Antra komandinėse varžybose prieš lemiamą rungtį buvusi Lietuvos rinktinė surinko 3817 taškų ir liko penkta tarp devynių ekipų, o čempionėmis tapo Vengrijos merginos (3893 tšk.), aplenkusios Prancūzijos (3856 tšk.) bei Rusijos (3830 taškų) bendraamžes.

Šeštadienį vaikinų varžybų finale kovos Dovydas Vaivada.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)