„Vasarą ruoškit roges, o dviračiai, tikimės, jau paruošti“, – šmaikščiai kalbėjo „Velomaratono“ sumanytojas Nacionalinio automobilių klubo vadovas Benediktas Vanagas, pranešdamas apie registracijos pradžią. Pasak organizatorių, augantis dviračių gerbėjų aktyvumas džiugina ir rodo, kad toks renginys yra laukiamas ir reikalingas.

Praėjusiais metais vykęs jubiliejinis „Velomaratonas“ sulaukė didelio ir bendruomenių įsitraukimo. Pilietiškai nusiteikę visuomenės nariai, organizacijos būrėsi į įvairias komandas. Drauge siekdami bendro tikslo – važiuoti už gražias idėjas ir iniciatyvas. Renginio autoriaus Benedikto Vanago teigimu, smagu, kad įmonės išnaudoja galimybę stiprinti kolektyvo komandinę dvasią ir ugdyti sveiką gyvenimo būdą.

Šiais metais renginio organizatoriai kviečia ne tik pavienius dviračių mylėtojus, bet ir šeimas, kaimynus, geriausius draugus ar kolegas rinktis vieną iš trijų trasų: vaikų, „Ergo“ mėgėjų ir „Toyota“ sportininkų. Iki rugpjūčio 15 dienos mėgėjų ir vaikų važiavimuose registracija nemokama.

Visi, iki tol užsiregistravę dalyviai, gaus unikalius vardinius starto numerius. O norintys tiesiog stebėti ir gerai praleisti laiką – kviečiami burtis į gausiausias, originaliausias, šauniausias palaikymo komandas.

Daugiau informacijos ir registracija į renginį: www.velomaratonas.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją