Mišrių porų rungtyje lietuviai A. Čepurnienė ir Marius Arlauskas (abu – „Tauras“ ) buvo ketvirti.

Dar viena lietuvė – Gintarė Burdulytė - varžėsi finale ir užėmė penktą vietą jaunimo kūno fitneso iki 163 cm ūgio kategorijoje.

Dar trylika Lietuvos atletų dalyvavo šiame čempionate. Septinti buvo Renatas Suleimanovas vyrų „physique“ iki 174 cm kategorijoje („Tauras“) ir Paulius Ratkevičius vyrų „physique“ iki 170 cm kategorijoje, dešimti – Giedrius Abeciūnas klasikinio kultūrizmo iki 180 cm kategorijoje (Jurbarko „Progresas“) ir Marina Rockina bikini fitneso iki 172 cm kategorijoje („Tauras“), vienuoliktas buvo Marius Arlauskas klasikinio kultūrizmo iki 180 cm kategorijoje („Tauras“). Į TOP–15 taip pat pateko ir penkioliktas vietas užėmė Marta Alešiūnaitė kūno fitneso iki 163 cm kategorijoje (Kauno „Lokiai“) ir Nerijus Tamošaitis kultūrizmo iki 85 kg kategorijoje („Progresas“).

Kitos Lietuvos atstovės – Inga Žuolytė, Aneta Možeiko, Kristina Narbutaitytė (visos – Klaipėdos „Jėga ir grožis“), Rasa Selemonavičiūtė, Aistė Porutytė (abi – „Progresas“) ir Kristina Karaliūtė–Stoliarovienė (Raudondvario „Donny gym“), kurios varžėsi atskirose bikini fitneso ūgio kategorijose, - į TOP–15 nepateko.

Tiesa, A. Možeiko buvo septinta jaunimo bikini virš 166 cm kategorijoje.

Čempionato komandų įskaitoje Lietuva užėmė 11-ą vietą. Šiame čempionate varžėsi beveik 1500 dalyvių iš 45 valstybių. Lyginant su praėjusių metų čempionatu, dalyvių skaičius išaugo beveik dvigubai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)