Simona Milišauskaitė, ryžtingai įveikusi visus varžybų etapus, užnugaryje paliko Albertą Lukoševičienę, Eglę Kazlauskienę, Neringą Rimšelienę, Beatą Saldukaitienę. Pusfinalio kovoje ji 5:3 nugalėjo LMBL prezidentę Liną Skardžiuvienę, o finale susitiko su Lietuvos reitingo lydere, neseniai laimėjusia Baltijos pulo lygos taurę Rygoje, Agne Jarušauskaite.

Agnė Jarušauskaitė finalą taip pat pasiekė nepralaimėjusi nei vieno susitikimo, nors pusfinalio kovoje tik 5:4 įveikė A. Lukoševičienę, kuri kartu su L. Skardžiuviene pasipuošė bronzos medaliu.

Finalo kovą žiūrovai stebėjo sulaikę kvėpavimą. Pradžioje A. Jarušauskaitė buvo išsiveržusi į priekį rezultatu 4:1, tačiau kai trūko vos vieno žingsnio iki pergalės, ji prarado susitikimo kontrolę. S. Milišauskaitė pasinaudojo šia situacija ir išlygino rezultatą 4:4.

Lemiamoje partijoje geriau sekėsi A. Jarušauskaitei, bet mušdama paskutinį, juodą rutulį, sportininkė padarė lemtingą klaidą – kartu su juodu, įmušė ir baltą rutulį, šitaip padovanodama lengvą pergalę savo varžovei.

Kasmet „M8 taurės“ turnyro metu LMBL ieško naujų pulo talentų ir išrenka perspektyviausias varžybų naujokes, kurias padovanoja profesionaliomis biliardo lazdomis. Šiemet jų buvo įteiktos net penkios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)