Šveicarijos čempionais tapo Sergejus Danilovas (Klaipėdos „Okinava“), Olegas Zemlianskis (Klaipėdos „Shodan“), Edvinas Kontautas („Okinava“), Eisvinas Grigaravičius (Kėdainių „Stoikas“), Radvilė Talačkaitė (Panevėžio „Argus“), Justina Gradzickaitė (Kauno „Katana“), Augustė Lankelytė (Vilniaus „Ippon“) ir Ieva Cibulskaitė („Stoikas“).

Lietuvai atstovavo 30 sportininkų iš 8 klubų, o iš viso čempionate kovojo 260 dalyvių iš 13-oje valstybių įsikūrusių 53 klubų.

Lietuvos kiokušin karatė gerbėjai geriausius šalies jaunuosius sportininkus galės išvysti jau šį šeštadienį Anykščiuose. Gegužės 9-ą nuo 12 val. Anykščių sporto ir laisvalaikio centre virs Lietuvos jaunimo (iki 22-ejų metų) čempionato kovos. Jų metu paaiškės šalies čempionai ir prizininkai, o geriausi sportininkai iškovos teisę dalyvauti Europos čempionate, kuris vyks rudenį.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją