Įdomiausi susitikimai vyko vyrų A lygos pusfinaliuose ir finale. Pirmame pusfinalyje po labai atkaklios kauniečių kovos Luigi Pakula ir Darius Adamonis 6:3, 6:7, 10:7 įveikė Eligijų ir Skirmantą Mačinskus, o antrame pusfinalyje kauniečiai Arūnas Rozga ir Tadas Misevičius 6:3, 6:2 nugalėjo vilniečių porą – Giedrių Vėželį ir Algirdą Draugelį.

Čempionais tapo A. Rozga ir T. Misevičius, finale 6:4, 6:3 laimėję prieš L. Pakulą ir D. Adamonį.

Vyrų B lygoje nugalėjo Žilvinas Miežis ir Matas Poška iš Kauno, o moterų B lygoje – vilnietės Laura Kovaitė Simaitienė ir Airinė Naujikaitė.

Turnyro prizininkai:

Moterys B

Laura Kovaitė Simaitienė/Airinė Naujikaitė
Laura Marčiulionė/Raimonda Rutkauskaitė
Olga Lovkytė/Beata Malakauskienė

Vyrai A

Arūnas Rozga/Tadas Misevičius
Luigi Pakula/Darius Adamonis
Giedrius Vėželis/Algirdas Draugelis

Vyrai B

Žilvinas Miežis/Matas Poška
Vilmantas Šimoniūtis/Tauras Macijauskas
Aivaras Mezginas/Valdas Vėbra

Po turnyro LPF viceprezidentas Šarūnas Marčiulionis sakė: „Nustebau išaugusiu A lygos dalyvių žaidimo lygiu. Manau, tokie pusfinaliai ir toks finalas papuoštų bet kurį turnyrą. Dabar kuriasi padelio bendruomenė, kurios didelė dalis yra atėjusi iš teniso. Reiktų pasimokyti iš buvusių netikslumų ir perimti geriausias tenisininkų varžybų organizavimo tradicijas.

Vasarą vyrų A lygos žaidėjams bus organizuojami keturi LPF turnyrai. Pagal galimybes stengsimės įtraukti ir kuo daugiau vyrų B dalyvių bei moterų. Artimiausias kviestinis turnyras – gegužės 30-31 d. Vilniuje, kurio metu lankysis du argentiniečiai bei padelio žaidėjai iš Ispanijos. Svečiai norintiems surengs treniruotes, o turnyro nugalėtojai sužais su jais parodomąjį mačą.

Antrasis turnyras – „Dubingiai Open“ vyks liepos 4-5 d., trečiasis – rugpjūčio 22-23 d., o finalinis, ketvirtasis, numatytas rugsėjo mėnesį. Gegužę planuojame atidaryti tris naujas padelio aikšteles prie „Fanų“ stadiono (Linkmenų g. 8). Kviečiu padelio teniso mėgėjus vasarą aktyviai jį žaisti, juolab, kad padelio aikštelių Lietuvoje vis daugėja...“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)