Kadetas Gytenis Borusas, atstovaujantis JAV Oro pajėgų akademijai, rungėsi iki 175 lbs (iki 79 kg) svorio kategorijoje. Ketvirtfinalyje lietuvis nugalėjo Christianą Moralesą iš „Lock Haven University“, pusfinalyje įveikė Jourdaną Looney iš „Navy Military Academy“ ir tik finale suklupo prieš Richardą Vansicleną iš „University of Washington“.

Aurimas Juodka varžėsi sunkiasvorių kategorijoje 195 lbs+ (89+ kg). Pusfinalyje Lietuvos atstovas įveikė Yohance'ą Salimu iš „Air Force Academy“, o finale nugalėjo ir Ryaną Gibeley iš „US West Point Academy“.

G. Borusas studijuoja (US Air Force Academy, USAFA) elektronikos inžineriją ir boksuojasi nuo pirmų mokslo metų. A. Juodka studijuoja „US Coast Guard Academy“ civilinę inžineriją, žaidė krepšinį pirmais metais, bet buvo įkalbintas G. Boruso pradėti boksuotis.

G. Borusas ir A. Juodka - buvę kambariokai Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijoje. Jie išvyko studijuoti į JAV per mainų programą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)