Boksininkai buvo suskirstyti į šešias svorio kategorijas. Už iškovotą pergalę buvo skiriami 2 taškai, už pralaimėjimą - 1 taškas. Lietuvos boksininkai iškovojo trečią vietą. Čempione tapo pajėgi Kazachstano rinktinė, antrą vietą užėmė lietuvius tik tašku aplenkę ispanai, o paskutiniai liko airiai.

„Rezultatais esame patenkinti, tik taško pritrūko iki antros vietos, o čempionais tapę kazachai yra vieni stipriausių boksininkų pasaulyje ir lenkė varžovus savo meistriškumu. Lietuvos boksininkai iškovojo įspūdingų pergalių. Išskirčiau D. Pozniako turnyro čempiono Tado Šakočiaus pergalę nokautu jau pirmame raunde prieš airį Johną Ferry. Ne mažiau įspūdinga buvo ir Sigito Stončiaus pergalė prieš Kazachstano rinktinės boksininką Beskempirą Alimzhamą“, - pasakojo treneris Vytautas Sinkevičius.

Turnyre Ispanijoje Lietuvai atstovavo jungtinė Kauno sporto mokyklos „Gaja“ ir Lietuvos miestų jaunimo amžiaus bokso rinktinė. Lietuvos komandai atstovavo kaunietis Edvinas Diliūnas (svorio kategorijoje iki 52 kg), klaipėdietis Sigitas Stončius (iki 56 kg), tauragiškis Dainius Jokimaitis (iki 60 kg), alytiškis Haroldas Globetanas (iki 64 kg), kaunietis Ramūnas Čebanauskas (iki 69 kg) ir marijampolietis Tadas Šakočius (iki 75 kg).

Turnyre teisėjavo du tarptautinės kategorijos teisėjai iš Lietuvos – Audrius Gudomskas ir Romualdas Lukošius.