Jame Simona įveikė ispanę Tania Calvo Barbero ir australę Anna Meares bei prasibrovė į aštuntuką, kur jos laukė olandė Elis Ligtlee.

Pirmame važiavime S. Krupeckaitė startavo iš antrosios pozicijos. Prieš pradedant paskutinį ratą lietuvė pakilo prie treko borto ir šovė žemyn, bet olandė sugebėjo išlaikyti atstumą ir S. Krupeckaitės į priekį nepraleido.

Antrame važiavime S. Krupeckaitė startavo pirmoje pozicijoje ir kontroliavo eigą iki to momento kada prasidėjo lemiamas sprintas. Bet likus apie 200 metrų lietuvė suklydo ir užleido varžovei vidinę treko dalį. Sprinto rungties ketvirtfinalyje mūsiškė varžovei nusileido 0-2.

Kovoje dėl 5-8 aštuntų vietų S. Krupeckaitė pradėjo finišuoti iš ketvirtos pozicijos, aplenkė britę Jessica Varnish ir liko 7-oje vietoje. Likus pusantro rato lietuvė bandė prasibrauti į priekį, bet jai kelią pastojo ta pati Didžiosios Britanijos atstovė.

Šeštadienį prie S. Krupeckaitės prisijungs ir Aušrinė Trebaitė, kuri pradės kovas omniume. Simona sekmadienį varžysis keirino rungtyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)