Internetinės transliacijos gerbėjams stebėti Lietuvos kiokušin karatė meistrų kovas padės žinomas televizijos laidų vedėjas Kristupas Krivickas. „SportoTV“ žiūrovams K. Krivicko amplua komentatoriaus kėdėje neturėtų būti naujiena – žinomas pramogų pasaulio veidas komentavo ir 2014-ųjų metų kiokušin karatė Lietuvos čempionato kovas iš Vilniaus.

Sportininkai Lietuvos kiokušin karatė čempionate kovoja ne tik dėl aukščiausiųjų apdovanojimų, bet ir dėl teisės mūsų šaliai balandžio 17-18 dienomis Varšuvoje vyksiančiame Europos čempionate. Į Senojo žemyno pirmenybes pats Lietuvos čempionai bei sėkmingai tarptautinėse varžybose 2013-2014 m. pasirodę sportininkai.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)