Alytaus komandoje daugiausia įvarčių - 7 - pelnė Ugnė Tamkevičiūtė, Irma Selimavičienė įmetė 6, Virginija Jankauskienė, Simona Pačkauskaitė ir Rita Lysenko - po 3 įvarčius.

Garliavos ekipoje pasižymėjo Kamilė Bušaitė, pataikiusi 10 kartų, Diana Šatkauskaitė ir Erika Drūlytė - po 6 kartus, o Greta Rinkevičiūtė – 5.

„Rungtynės vyko pagal svečių Garliavos rankininkių scenarijų. Jos nuo pat dvikovos pradžios išsiveržė į priekį ir iniciatyvą savo rankose laikė visą rungtynių laiką. Tiesa, Dzūkijos sostinės sportininkėms buvo pavykę keletą kartų kiek priartėti, bet tuomet HC „Garliavos SM-CASCADA“ komanda įjungdavo aukštesnę pavarą ir vėl atitrūkdavo joms saugiu atstumu. Po tokių susitikimo rezultato pasvyravimų rungtynes laimėjo viešnios vienuoliktą kartą čempionate ir visiškai priartėjo prie čempionato lyderių Kauno „ACME-Žalgirio“, nuo kurių atsilieka tik dviems taškais“, - po dvikovos mintimis pasidalijo varžybų inspektorius Arvydas Brazaitis.

Čempionate pirmaujančių ekipų ketvertukas yra toks: „ACME-Žalgiris“ (24 taškai), HC „Garliava SM-CASCADA“ (22), Vilniaus „Eastcon Tauras-Vilniaus kolegija“ (19) ir LEU „Šviesa-Eglė“ (15).

Statistika:

Alytaus „SRC-Margiris“ - Kauno r. „HC Garliava SM-CASCADA“ - 29:41 (13:19).

„SRC-Margiris“: Ugnė Tamkevičiūtė 7 (6 - iš 7 m baudinių), Irma Selimavičienė 6, Virginija Jankauskienė, Simona Pačkauskienė ir Rita Lysenko po 3, Gabrielė Stasionytė ir Raminta Tamoševičiūtė po 2, Ingrida Dainauskaitė, Aušra Vaitulevičienė ir Gabija Gaidytė po 1 įvartį.

„HC Garliava SM-CASCADA“: Kamilė Bušaitė 10 (1), Diana Šatkauskaitė ir Erika Drūlytė po 6, Greta Rinkevičiūtė 5, Laura Masiulevičiūtė, Kornelija Norvilaitė ir Emilė Aglinskaitė po 4, Evelina Žukaitė 2 įvarčiai.

Savaitgalį vyks penkiolikto ir šešiolikto turų aštuonerios rungtynės. Liks dar du Lietuvos čempionato turai, po kurių bus baigtos pirmo etapo varžybos. Vėliau keturi pajėgiausi kolektyvai dar tarpusavyje sutiks po dukart.

Po to - pusfinalio susitikimai, kur pirmą vietą užėmusi ekipa iki dviejų pergalių rungsis su ketvirtą vietą užėmusia ekipa, o antra – susigrums su trečia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją