Naujojo Džersio komanda trečią sezoną iš eilės gali nepatekti į atkrintamąsias varžybas. Per 36-is NHL mačus „Devils“ patyrė 24 pralaimėjimus ir užima keturioliktą vietą tarp šešiolikos Rytų konferencijos komandų.

Antradienį „Devils“ namuose po baudinių serijos 1:2 turėjo pripažinti Rytų konferencijos autsaiderės Karolinos „Hurricanes“ ekipos pranašumą. Tai buvo aštuntoji Naujojo Džersio ekipos nesėkmė per paskutines vienuolika rungtynių.

D. Zubrus savo atstovaujamos komandos pralaimėjimus pastaruoju metu stebėjo iš šalies - lietuvis gydosi traumą. 36-erių metų D. Zubrus dėl kojos traumos praleido aštuonerias rungtynes iš eilės. Traumos šiame sezone persekioja ir daug kitų „Devils“ ledo ritulininkų.

P. DeBoeris tapo trečiuoju šiame sezone atleistu NHL lygos komandų treneriu. Otavos „Senators“ strategas Paulas MacLeanas darbo neteko gruodžio 8 dieną, o po savaitės durys buvo parodytos Edmontono „Oilers“ treneriui Dallasui Eakinsui.

Tai buvo ketvirtas P. DeBoerio sezonas Naujojo Džersio komandoje. Pirmajame sezone prie „Devils“ vairo (2011-12 m.) šis ledo ritulio specialistas sulaukė puikių vertinimų. „Devils“ pateko į Stenlio taurės finalą, kuriame turėjo pripažinti Los Andželo „Kings“ ledo ritulininkų pranašumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją