„Iš tiesų esame patenkinti pirmųjų mėnesių rezultatais. Aišku, dabar jau praėjo pirminė euforija ir atsirado šiek tiek rutinos, tačiau įkvėpimo suteikia vis geriau čiuožiantys auklėtiniai. Jie savo gyvenime neturėjo nė 50-ies treniruočių, o kai kurie jų ant ledo jaučiasi jau pakankamai laisvai“, - teigia Š.Kuliešius.

Pasak „ Hockey Punks Academy“ pranešimo, susidomėjimas šia sporto šaka po pasaulio pirmenybių Vilniuje, kurioje Lietuvą atstovavo ir NHL rungtyniaujantis Dainius Zubrus, nenuslūgo, tėvai noriai veda mažylius į treniruotes.

Anot Lietuvoje žinomų ledo ritulininkų, pagrindinis išsikeltas tikslas – paruošti aukšto sportinio meistriškumo žaidėjus.

„Įkūrėme „Hockey Punks Academy“ tam, kad galėtume perduoti savo sukauptą patirtį ateinančioms kartoms. Gerai žinome, kokios problemos ar kliūtys trukdė iki šiol lietuviams prasimušti į elitinių šalių klubus. Tai, kad šiuo metu jau nemažai jaunimo rungtyniauja Skandinavijos, Rusijos ar net Šiaurės Amerikos komandose - nestebina. Lietuviai tikrai yra tinkami ledo rituliui. Mūsų užduotis suteikti mūsų auklėtiniams trampliną – tuomet gabiausi vaikinai galės iš to valgyti duoną“, - sako vyriausiasis akademijos treneris M. Kieras

Nuo sausio mėnesio „Hockey Punks Academy“ kvies 6-8 metų vaikus.