Varžybose užregistravo beveik 800 porų. Tai – šokėjai iš Slovakijos, Rusijos, Slovėnijos, Čekijos, Vokietijos, Italijos, Izraelio, Lenkijos, Latvijos, Estijos, Ukrainos, Kazachstano ir Lietuvos.

Šeštadienį konkurse varžysis įvairaus amžiaus šokėjų poros, o vakarinėje programos dalyje žiūrovai savo akimis galės išvysti suaugusiųjų grupės pasaulio atvirojo čempionato Lotynų Amerikos šokių finalą. Pasak Lietuvos sportinių šokių federacijos (LSŠF) viceprezidento bei sportinių šokių klubo „Ratuto“ vadovo Virginijaus Visocko, šios grupės varžybos yra laikomos pagrindinėmis bei svarbiausiomis dvi dienas truksiančiame konkurse. Šioje suaugusiųjų grupėje užsiregistravo apie 70 porų.

Antrąją varžybų dieną ant parketo taip pat sulauksime įvairaus amžiaus šokėjų pasirodymų, o vakaro bei visų varžybų uždarymą vainikuos tarptautinio suaugusiųjų Standartinių šokių finalo pasirodymai ir apdovanojimai.

„Šiose varžybose susirinks itin stiprios šokėjų poros. Nemažai šokėjų dalyvaus ir iš Lietuvos. Žinoma, mes tikimės, kad lietuvių poroms pavyks patekti į finalinius turus ir ten užimti puikias vietas“, – sakė Virginijus Visockas.

Abi varžybų dienas šokėjus vertins teisėjai iš 13 skirtingų pasaulio šalių: Rusijos, Ukrainos, Rumunijos, Slovakijos, Italijos, Vokietijos, Estijos, Latvijos, Lietuvos ir kt.

Geriausios į finalą patekusios poros bus apdovanotos taurėmis ir medaliais, o suaugusiųjų grupių finalininkai – ir piniginiais prizais.

Stebėti varžybas bei palaikyti savo mylimas poras yra kviečiamas kiekvienas, mylintis šokį.

Internetinės sporto televizijos „SportoTV“ žiūrovai galės tiesiogiai stebėti gruodžio 6-osios dienos vakarinę transliaciją, kuomet nuo 19 val. šokėjai varžysis Lotynų Amerikos šokių pasaulio atvirojo čempionato finale.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją