Šeimininkėms net 12 įvarčių pelnė po traumos atsigaunanti Rasa Mikalonytė, pastarajai gerai talkino Indrė Norvilytė (7 įvarčiai) ir Rita Repečkaitė (6).

Garliavos ekipoje vėl taikliai rungtyniavo Diana Šatkauskaitė, pataikiusi 10 kartų, 8 tikslius smūgius atliko Kamilė Bušaitė, 4 – Justė Tamošiūnaitė.

„Rungtynės buvo įtemptos, bet gražios. Pirmame kėlinyje į priekį išsiverždavo tai viena, tai kita ekipa. Antra susitikimo pusė vyko su nedidele vilniečių persvara. Tačiau garliavietės rungtynių pabaigoje rezultatą išlygino, o likus keliolikai sekundžių iki dvikovos pabaigos jį persvėrė savo naudai ir išplėšė pergalę minimalia persvara“, - po susitikimo sakė čempionato vyriausias teisėjas Silvijus Kisinas.

Po šios pergalės Kauno rajono atstovės su 6 taškais įsitvirtino turnyro lentelės antroje vietoje. Tiek pat taškų tik po trijų susitikimų turi lyderė Vilniaus „Eastcon-Tauras-Vilniaus kolegija“ ekipa, kuri prieš tai nugalėjo Garliavos komandą.

Rezultatas:

Vilniaus LEU „Šviesa-Eglė“ - Kauno rajono HC „Garliava SM-CASCADA“ - 33:34 (17:17).

LEU „Šviesa-Eglė“: Rasa Mikalonytė 12 (5 - iš 7 metrų baudinių), Indrė Norvilytė 7, Rita Repečkaitė 6, Asta Čižaitė 5, Deimantė Lengvenytė 2, Aistė Košečkinaitė 1 įvartis.

HC „Garliava SM-CASCADA“: Diana Šatkauskaitė 10, Kamilė Bušaitė 8 (4), Justė Tamošiūnaitė 4, Laura Masiulevičiūtė ir Kornelija Norvilaitė po 3, Evelina Žukaitė ir Greta Rinkevičiūtė po 2, Deimantė Bagdonaitė ir Eglė Zakaravičiūtė po 1 įvartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)