Karolis Buslys susikovė su Lenkijos kikbokso legenda Tomu Makovskiu ir įveikė jį teisėjų sprendimu 2:1. Tai iš tiesų ypatingas lūžis Karolio gyvenime Būdamas labai jaunas, bet perspektyvus kovotojas, daugkartinis bušido SWAT turnyrų nugalėtojas sugebėjo įveikti daugkartinį WKN pasaulio ir Europos čempioną. Po šios kovos kaimyninėje Lenkijoje netyla diskusijos, kaip taip galėjo nutikti, tuo metu Lietuva gali džiaugtis nauja kylančia žvaigžde.

Tačiau tuo Lietuvos triumfas nesibaigė. Dar vienoje superkovoje susirungė S. Maslobojevas ir lenkų žvaigždė Lukaszas Butkiewiczius. Sergejus jau pirmojo raundo pabaigoje absoliučiai perėmė ringo kontrolę, o antrame pasiuntė savo varžovą į nokautą.

Gdansko turnyre taip pat kovojo du Lietuvos bušido rinktinės nariai: legionierius Sergejus Laščenka šventė pergalę „Gran Prix“ sunkaus svorio kategorijoje, o Arturas Kyšenka superkovoje pasiuntė į nokautą savo varžovą Radoslavą Pazuiskį.

S. Maslobojevas bei K. Buslys jau ruošiasi bušido HERO’s turnyrui Vilniuje, kuris įvyks lapkričio 15 d. „Siemens“ arenoje.

Vilniuje vyks Europos mėgėjų K-1 čempionatas

Lapkričio pabaigoje sporto klubas „Sparta Gym“ ir WAK-1F (pasaulio mėgėjų K-1 federacija) kviečia į įdomų ir jaudinantį renginį – Europos mėgėjų K-1 čempionatą. Čia varžysis kovotojai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Baltarusijos, Rusijos, Anglijos ir kitų Europos valstybių bei ir kelios sportininkų delegacijos iš tolesnių šalių.

Tarp čempionato kovotojų galima bus sutikti jau pažįstamus veidus. Prie dalyvių prisijungs Sergejus „Kuvalda“ Maslobojevas – tituluočiausias Lietuvos kovotojas ir pasaulio kikbokso čempionas, taip pat kovos ir publikai gerai žinomas sportininkas Julius Mocka, jaunasis talentas Laurynas Sriubiškis ir kiti perspektyvūs kovos menų atstovai, kurie jau greitai dalyvaus prestižiškiausiuose komerciniuose turnyruose.

K-1 šiuo metu yra itin populiarus kovos sporto formatas. Įvairių viso kontakto sporto šakų atstovai čia varžosi vienodomis taisyklėmis. Nėra stiliaus apribojimų, todėl jėgas gali išbandyti kiekvienas dvikovoms pasiruošęs sportininkas. Šios šakos žvaigždėmis yra buvę karatistai, boksininkai, Mmay thai atstovai, kikboksininkai ir t.t.

Renginys iš panašių varžybų išsiskirs dalyvių įvairove ir intriguojančiais susirungimais – mėgėjų dvikovos dažniausiai nustebina ypatinga, įtraukiančia atmosfera, nes čia nebūna vietos kompromisams. Europos čempionatas vyks lapkričio 20-23 dienomis, „Ekinstos“ sporto komplekse, Vytenio g. 46B, Vilniuje. Įėjimas nemokamas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)