Dalyvauti pasaulio čempionate ketina ir Ignatas Konovalovas, Gediminas Bagdonas, Evaldas Šiškevičius ir Žydrūnas Savickas. Vieni jų kovos atskiro starto (individualiose), kiti - grupinėse lenktynėse.

Moterų varžybose ketina startuoti Katažyna Sosna, Žavinta Titenytė, Daiva Tušlaitė ir Milda Jankauskaitė. Tiesa, komandų lenktynėse nedalyvaus nė viena Lietuvos dviratininkė.

Pasaulio čempionate vyks ir jaunių bei jaunimo varžybos. Jaunių vaikinų grupėje jėgas išmėgins Martynas Stasikėlis, o iš merginų važiuos Milda Aužbikavičiūtė, Karolina Bačėnaitė, Kristina Jakubovskaja, Ema Manikaitė ir Ernesta Strainytė.

Dviračių plento pasaulio pirmenybės vyks 81-ą kartą. Ispanijoje jos rengiamos septintą sykį. Pasaulio čempionatui Ponferadoje organizuoti išleista apie 14 milijonų eurų.

Pirmenybių prizų fondas – beveik 180 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)