Vos per 15 sekundžių susitvarkęs su rumunu Alexandre Iddiru, praėjusių metų Europos pirmenybių bronzos medalio laimėtojas K. Bauža dėl kelialapio į ketvirtfinalį nusileido praėjusių metų pasaulio vicečempionui ir šių metų Senojo žemyno pirmenybėse triumfavusiam gruzinui Varlamui Lipartelianiui.

Ovidijus Varnas pirmoje kovoje nugalėjo Afrikos čempionato prizininką Stephaną Ombiongno iš kamerūno, tačiau antroje kovoje turėjo pripažinti praėjusių metų planetos pirmenybių bronzos medalininko ir praėjusio sezono Europos čempiono ruso Kirilo Denisovo pranašumą.

Beje, V. Lipartelianis ir K.Denisovas pralaimėjo ketvirtfinalio dvikovas ir toliau paguodos turnyre pradės kovą tik dėl bronzos medalių.

Šeštadienį pasaulio čempionate Čeliabinske kovą dėl medalių pradės sunkiasvoriai – 2009 metų planetos pirmenybėse bronzą laimėjęs Marius Paškevičius (svorio kategorija virš 100 kg), 2009-jų pasaulio jaunimo pirmenybių prizininkė Sandra Jablonskytė ir Santa Pakenytė (abi virš 78 kilogramų).

Kovas šių metų planetos dziudo imtynių pirmenybėse pradėjo 639-i atletai iš 110 valstybių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)