Kasmet augančio „Danske Bank Vilniaus maratono“ organizatoriai prognozuoja, jog šį rudenį varžybose dalyvaus apie 13 000 bėgikų. Užsienio šalies, iš kurios į maratoną atvyks daugiausia bėgikų, ambasada bus apdovanota garbės taure. Jei taurė būtų teikiama dabar, ji neabejotinai atitektų Lenkijos Respublikos ambasadai Vilniuje. Iki maratono likus mėnesiui, varžybų sąraše – 140 Lenkijos piliečių. Lenkams ant kulnų lipa Didžiosios Britanijos bėgikai, jų užsiregistravo 100.

„Mane, kaip Lenkijos Respublikos ambasadorių, džiugina toks didelis mano tautiečių iš Lenkijos aktyvumas, todėl nuoširdžiai raginu, kad taptume didžiausia užsieniečių delegacija Vilniaus maratone ne tik šiais metais, bet ir visoje šio maratono istorijoje. Kartu labai raginčiau prisijungti ir Lietuvoje gyvenančius lenkus, juk svarbus yra aktyvus dalyvavimas bei sveikos gyvensenos skatinimas. Bėkime kartu ir palaikykime vieni kitus, laimėkime visi“, – sakė Lenkijos Respublikos ambasadorius Lietuvoje Jaroslawas Czubinskis.

Prie bėgikų iš Lenkijos tradiciškai prisijungs ir Lenkijos Respublikos ambasados Vilniuje darbuotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)