Pasak Ramūno Navardausko, gavęs organizatorių kvietimą dalyvauti „Velomaratone“ buvo maloniai nustebintas bei nekantriai laukia dienos, kada galės startuoti Lietuvoje.

„Velomaratone“ dalyvausiu antrą kartą. Džiaugiuosi, kad organizatoriai pakvietė ir suteikė šansą dar kartą išbandyti jėgas didžiausiame Lietuvos dviračių sporto renginyje. Atvažiuoju nerungtyniauti, bet paskatinti daugiau jaunuosius dviratininkus pradėti treniruotis dviračių sporte profesionaliai, o žmones dažniau užsėsti ant dviračių ir pajusti važiavimo juo malonumą“, – sakė sportininkas.

„Velomaratono“ organizatoriai norėdami suteikti galimybę lietuviams pamatyti pasaulinio lygio sportininko startą ne tik susitarė dėl jo dalyvavimo Lietuvoje, bet ir papildomai investavo.

„Iš tiesų norint nugalėti „Tour de France“ etapą reikia būti profesionalu. Smagu, kad tokių turime tarp lietuvių. Tikiu, kad jo pavyzdys paskatins kitus sportuojančius dviratininkus siekti savo tikslų, o žiūrovai turės galimybę pamatyti iš arti profesionalą dviratininką, atstovaujantį pasaulinio lygio komandai“, – sakė renginio organizatorius.

R. Navardauskas yra pirmasis lietuvis, laimėjęs „Tour de France“ etapą. Sportininkas atstovauja amerikiečių „Garmin Sharp“ komandai. Jis šiuo metu kartu su komandos nariais dalyvauja Olandijoje ir Belgijoje vykstančiose „Eneco Tour“ dviračių plento varžybose.

Į Lietuvą sportininkas atvyks dieną prieš „Velomaratoną“. Didžiausiame dviračių sporto renginyje R. Navardauskas dalyvaus „Quadrum Business City“ sportininkų važiavime, kurio startas bus duotas 9 valandą ryto prie LR Seimo aikštės. Registracija į renginį vyksta iki rugpjūčio 16 dienos.

Daugiau informacijos apie renginį galima rasti oficialioje „Velomaratonas“ svetainėje www.velomaratonas.lt bei socialiniame „Facebook“ puslapio profilyje „Velomaratonas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)