„Šioms varžyboms Ramūnas yra įrašytas į ekipos dviratininkų rezervo sąrašą. Tai reiškia, kad varžybose negalint startuoti registruotiems sportininkams, Ramūnui reiktų kažkurį jų pakeisti. Visgi sportininkas su komanda derinasi galimybę atvykti į Lietuvą bei startuoti didžiausiame dviračių renginyje. Manome, kad tikslų atsakymą žinosime jau kitą savaitę“, – teigė B. Vanagas.

R. Navardauskas yra pirmas lietuvis, laimėjęs „Tour de France“ etapą. Šis „Velomaratonas“ sportininkui nebūtų pirmas. Dviratininkas yra laimėjęs 2011 metų „Velomaratone“. Tąkart finišo liniją kirto kartu su kitu gerai žinomu šalies dviratininku Raimondu Rumšu.

Didžiausia dviračių švente tituluojamas renginys vyks rugpjūčio 24 dieną, Vilniuje. Jame dalyvauti gali kelių kategorijų dviratininkai: vaikai, mėgėjai bei sportininkai. Vardinių numerių registracija vyksta iki rugpjūčio 16 dienos. Nemokamai registruotis gali vaikai bei mėgėjų važiavimo dalyviai.

Sportininkų grupės dalyviams starto mokestis 50 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)