Nugalėtoja abusyk tapo Italijai atstovaujanti pora - Daniele Sargenti ir Uljana Fomenko, o antra pozicija tenkinosi šokėjai iš Prancūzijos Vadimas Usovičius bei Marianna Chernosey.

„Open“ serijos dešimties šokių varžybose ketvirtą vietą tarp 10 porų užėmė Sergejus Skripčenka ir Marija Kožuhar, finale aplenkė Suomijos bei Italijos atstovus.

Šioje kategorijoje nugalėjo suomiai Jaakas Vainomaa ir Taina Savikurki, antra vieta atiteko Danijos šokėjams Nikolajui Lundui bei Martai Kočik, o treti liko vengrai Janošas Hegyesas Bertalanas ir Violetta Kiš.

„Open“ serijos standartinių šokių varžybose Lietuvai atstovaujantys Andrea Anello bei Anna Drukarova liko vienuolikti tarp 19 porų.

Finale triumfavo prizininkės tapusios trys poros iš Italijos - Giuseppe Lionetti ir Simona Metta, Antonio Papale ir Brigida Della Monica bei Andrea Becherelli ir Alessia Scuderi.

„World Open“ serijos Lotynų Amerikos šokių varžybose Deividas Simaška ir Uljana Maksimkina užėmė 20-ą vietą, o S. Skripčenka ir M. Kožuhar tarp 68 porų tenkinosi 32-a pozicija.

Nugalėtoja tapo Rusijos pora Armėnas Caturianas bei Svetlana Gudyno, finale aplenkę tautiečius Stanislavą Nikolajevą ir Jeleną Ziuziukiną bei šokėjus iš Vengrijos - Andreą Silvestri ir Martiną Varadi.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)