Varžybose dalyvavo ir vieno sporto klubo komanda, kurios nuotykius varžybose fiksavo budri operatoriaus akis. Į objektyvą papuolė ne tik penktą kartą varžybose dalyvaujantis treneris Ruslanas Šulcas su porininku Broniumi Burneika, žaviosios jų kolegės Rasa Vasiliauskaitė ir Vita Simaškaitė bei sporto klubo ištikimiausi lankytojai Linas Petrauskas ir Aivaras Dadura, bet ir daugybė kitų sporto entuziastų bei palaikymo komandos narių.

Klubo vadovas Antanas Sakalauskas džiaugiasi, kad Lietuvoje sparčiai daugėja sportuojančių žmonių, kurie vis drąsiau priima naujus iššūkius.

„Peržiūrėjęs filmuką pamačiau šypsenų, optimizmo ir gero nusiteikimo, daugiau, nei galėjau tikėtis. Kad ir vaikinas, tris kartus nukritęs su riedučiais keliasi, šypsosi ir tikina, kad jam sekasi puikiai. Arba merginos, pasipuošusios rožėmis, pasirūpino ne tik varžyboms reikalingais daiktais, bet ir makiažu. Šie žmonės nelaimėjo jokių apdovanojimų, bet varžyboms suteikė savito žavesio“, – įsitikinęs A. Sakalauskas.

Beveik dešimties minučių susuktame varžybų filmuke užfiksuotos smagios, o kartais ir dramatiškos akimirkos, taip pat dalyvių emocijos ir įspūdžiai.

„Iš tiesų labai smagu, kad vis daugiau žmonių atranda sportą ne kaip prievolę, būdą puoselėti kūno linijas, sveikatą ar siekti aukštų asmeninių pergalių. Sportas gali būti smagus ir kelti daug gerų emocijų. Tie kurie dalyvavo, supras, apie ką aš kalbu, o kurie ne, galbūt, peržiūrėję filmuką, kitais metais irgi pasiryš stoti prie starto linijos“, – svarstė A. Sakalauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)