M. Povilaitytei ir I. Dumbauskaitei nereikėjo įveikti kvalifikacinės atrankos, jos pateko iškart į pagrindinį turnyrą. B pogrupyje žaidžiančios merginos be tailandiečių dar susitiks su austrėmis Patricia Teufl ir Eva Freiberger (31 reitingas) bei antrą turnyro reitingą turinčiomis kinėmis Chen Xue ir Xinyj Xia.

Su tituluotomis Kinijos atstovėmis lietuvės buvo susidūrę vos prieš savaitę – „Prague Open“ turnyre po atkaklios kovos joms nusileido 0:2 (17:21, 18:21).

Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas ir I. Dumbauskaitės bei M. Povilaitytės treneris Marius Vasiliauskas sezono pradžia buvo patenkintas.

„Jei merginos žaisdamos moterų lygyje prieš pasaulio čempiones kines sugeba per setą surinkti po 17-18 taškų, tai turbūt ne už kalnų tie laikai, kai prieš jas ir laimėsime. Ieva su Monika šį sezoną startavo tikrai sėkmingai, dabar mūsų tikslas yra sukaupti kuo daugiau reitingo taškų. Pasaulio serijos „Anapa Open“ turnyre jų galima užsidirbti nemažai, reikėtų patekti į šešioliktuką,“ - planais dalijosi treneris.

Trečiadienį 14.40 val. I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė dar žais su Austrijos atstovėmis P. Teufl ir E. Freiberger (31 reitingas), o ketvirtadienį laukia susitikimas su grupės favoritėmis kinėmis Ch. Xue ir X. Xia. Trečiadienį vykusiame kitame B pogrupio susitikime kinės vos per 24 min. sutriuškino Austrijos porą 2:0 (21:7, 21:7).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)