Pirmuosius du pusfinalio mačus Čikagos ekipa, kuri buvo laimėjusi šešias atkrintamąsias rungtynes iš eilės, laimėjo 5:2 bei 4:1.

Įvarčius arenos šeimininkams pelnė Erikas Haula (41:41), Mikaelis Granlundas (44:18 ir 58:43) bei Zachas Parise'as (47:25).

„Wild“ vartininkas Ilja Bryzgalovas atrėmė visus 19 varžovų metimų bei pirmą kartą atkrintamosiose varžybose į savuosius vartus nepraleido nė vieno įvarčio.

„Blackhawks“ vartininko Corey Crawfordo sąskaitoje – 14 atremtų varžovų metimų.

Ketvirtąsias Vakarų konferencijos pusfinalio serijos rungtynes komandos penktadienį vėl žais Sent Pole.

Trečiosiose Rytų konferencijos pusfinalio rungtynėse Monrealio „Canadiens“ klubas antradienį namuose 4:2 (2:0, 1:1, 1:1) nugalėjo Bostono „Bruins“ ledo ritulininkus, o serijoje iki keturių pergalių pirmauja 2:1.

Įdomu, kad pirmo kėlinio viduryje „Canadiens“ gynėjas P. K. Subbanas įvartį pelnė po to, kai varžovai pražiopsojo epizodą, kai jis iščiuožė į aikštę nubaustųjų suolo ir iššoko vienas prieš „Bruins“ vartininką.

Beje, prieš porą dienų lygiai taip pat varžovus užklupo ir Pitsburgo „Penguins puolėjas Jussi Jokinenas, kuris su savo grįžimu į aikštę įvarčiu pasveikino Niujorko „Rangers“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)